Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) proposa la modificació de l’Ordenança de Civisme i actualitzar les sancions per incivisme

by csbarcelona — 22 juny 2022 @ 13:13
Comparte

• El portaveu de Cs a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, demana “establir les sancions econòmiques màximes que la legislació permeti” perquè com assegura “Barcelona està al límit”

Barcelona, dimecres 22 de juny de 2022.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha anunciat que la formació liberal elevarà, al ple municipal de demà, una proposta per a la modificació de l’Ordenança de Civisme i que s’actualitzi l’actual règim sancionador en matèria d’incivisme.

El portaveu liberal ha recordat que a Barcelona hi ha un problema d’ordre públic que s’està cronificant, especialment durant els caps de setmana” posant èmfasis el regidor en els problemes que sofreixen especialment alguns barris com són La Barceloneta o Poblenou. Per a Sierra, en aquests tres anys de govern “hi ha hagut un evident desistiment de funcions per part del govern municipal” acusant-los de “no estar protegint els ciutadans” i en aquest sentit ha ressaltat que “no hi ha autoritat perquè el govern no assumeix la seva responsabilitat”.Barcelona està al límit” ha prosseguit el regidor per a qui “davant la falta de solucions i de voluntat política cal actuar”, per aquest motiu creï més que justificat que “es modifiqui l’ordenança municipal aprovada en 2005”.

Per a Paco Sierra, la nova normativa s’ha d’actualitzar i adaptar a la situació i al context actual perquè es garanteixi la preservació de l’espai públic, el respecte i la convivència. Entre les mesures presentades per Ciutadans perquè siguin debatudes en el ple de demà destaca l’actualització del règim sancionador, l’augment dels recursos humans i materials que assegurin l’aplicació de l’ordenança o l’impuls de campanyes informatives.

Volver a ACTUALIDAD