Actualitat

Ciutadans (Cs) aconsegueix que s’estableixi un pla d’inversió per a pal•liar la falta de places a les escoles bressol municipals de Barcelona

by csbarcelona — 14 juny 2022 @ 13:29
Comparte

• El portaveu de Cs, Paco Sierra, es congratula de l'aprovació de la mesura però retreu a Comuns, PSC, ERC i Junts la seva abstenció “a una mesura que beneficia als barcelonins”

Barcelona, dimarts 14 de juny de 2022.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha aconseguit que s’aprovi una iniciativa perquè s’estableixi un pla d’inversió per a pal·liar la falta de places en les guarderies municipals de la ciutat, malgrat les abstencions de Comuns, PSC, ERC i Junts.

Durant la seva intervenció davant la comissió de Drets Socials, Educació, Cultura i Esports, el portaveu de Cs, Paco Sierra, ha detallat que “existeix un greu problema” que “ha deixat a 3302 famílies sense plaça en una escola bressol municipal” ha puntualitzat, incidint en la necessitat d’establir el pla d’inversió per a esmenar l’actual manca de places públiques a la ciutat.

Paco Sierra ha explicat que la proposta presentada per Ciutadans “neix de les reiterades queixes que ens han transmès les famílies” per això ha demanat “celeritat i compromís” per a oferir les places necessàries davant la demanda existent proposant una millor col·laboració públic-privada per a poder cobrir les places necessàries ja que com ha reiterat “les escoles bressol són clau per a ajudar a la conciliació familiar”.

 

Volver a ACTUALIDAD