Actualitat

Ciutadans (Cs) proposa l’augment de la freqüència de pas dels Busos en els barris de muntanya de la ciutat

by csbarcelona — 2 juny 2022 @ 13:31
Comparte

• La presidenta de Cs, Luz Guilarte, denúncia els problemes de mobilitat en la zona i la falta d'autobusos en les línies 118, 128 i V19

Barcelona, dijous 2 de juny de 2022.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha anunciat que la formació liberal proposarà en la pròxima comissió d’Urbanisme i mobilitat l’augment de la freqüència de pas dels autobusos que connecten amb els barris de muntanya de la ciutat, ja que segons ha detallat “existeix una problemàtica a la qual no s’està donant resposta”.

La líder de Cs en el consistori barceloní ha denunciat que “els barris de muntanya estan sent discriminats” ja que en la seva opinió “no compten amb les inversions necessàries per a donar resposta a les seves necessitats”. Guilarte ha posat èmfasi en l’escassa freqüència de pas d’alguns dels busos que comuniquen aquests barris com són el 118 o el 128 i ha insistit en la necessitat de recuperar el NitBus de Vallvidrera i els Plans que “va ser eliminat durant la pandèmia i que no s’ha recuperat” manifestant, així mateix, que han d’augmentar-se les freqüència de pas del bus que connecta amb el Tibidabo a causa de la gran afluència de persones que utilitzen aquest servei, especialment, els caps de setmana.

Durant la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, Luz Guilarte, ha valorat la petició de l’Alcaldessa de la ciutat de limitar els creuers. Per a la líder de Cs, “Colau continua liderant una política turismofóbica” recordant que “el turisme és un dels principals actius de l’economia barcelonina” per això ha insistit que “enfront del model de decreixement que proposa Colau està el de Ciutadans que és tot el contrari”. Guilarte ha reclamat no criminalitzar al turisme però ha insistit que el que s’ha de fer és demanar que es compleixin les normatives tant als turistes com als barcelonins ja que en la seva opinió “s’ha de recuperar el civisme a la ciutat”.

 

Volver a ACTUALIDAD