Actualitat

Barcelona incorporarà intèrprets de llengua de signes en la plantilla de l’ajuntament a instàncies de Ciutadans

by csbarcelona — 17 maig 2022 @ 12:12
Comparte

• La presidenta de Cs, Luz Guilarte, explica que gràcies a aquesta mesura “es possibilitarà que a les persones amb discapacitat auditiva puguin realitzar gestions i tràmits en igualtat de condicions en els serveis i dependències municipals”

Barcelona, dimarts 17 de maig de 2022.- La proposta presentada pel grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona perquè l’ajuntament de Barcelona incorpori intèrprets de llengua de signes en la plantilla del consistori ha estat finalment aprovada per unanimitat.

Després de l’aprovació d’aquesta iniciativa “es possibilitarà que a les persones amb discapacitat auditiva puguin realitzar gestions i tràmits en igualtat de condicions en els serveis i dependències municipals” segons ha explicat la presidenta del grup municipal de Cs, Luz Guilarte, qui ha destacat que gràcies a aquesta mesura, les persones amb discapacitat auditiva podran seguir en igualtat de condicions tant els Plens de la corporació, com en els actes institucionals organitzats per l’Ajuntament de Barcelona.

Luz Guilarte ha recordat els problemes que troben les persones amb discapacitat auditiva per a la realització de tràmits tan habituals com són l’empadronament o la sol·licitud d’ajudes per això ha reclamat “una major sensibilitat” que “es promogui l’ús de la llengua de signes en les dependències municipals” i que “es doni una major visibilitat als problemes auditius”

 

Volver a ACTUALIDAD