Actualitat

Paco Sierra (Cs): “Cal posar fi a la degradació de l’espai públic que pateix l’entorn del M. Sant Antoni”

by csbarcelona — 28 abril 2022 @ 13:51
Comparte

• El portaveu de Cs acusa el govern municipal de “faltar a la paraula donada als veïns de Sant Antoni”

Barcelona, dijous 29 d’abril de 2022.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha lamentat la situació de degradació que sofreix l’entorn del Mercat de Sant Antonio, per això ha anunciat que la seva formació presentarà una iniciativa en aquest pròxim ple municipal perquè es posi en marxa el projecte definitiu de la Ronda de Sant Antoni i es garanteixi el manteniment dels punts consensuats amb els representants dels veïns i comerciants l’any 2018.

L’edil ha asseverat que “cal posar fi a la degradació de l’espai públic que pateix l’entorn del Mercat de Sant Antoni” acusant el govern municipal de “faltar a la paraula donada als veïns de Sant Antoni”. Per a l’edil, “és el moment que es deixin de falses promeses” ressaltant que “cal actuar aviat per a renovar l’entorn” ja que segons ha advertit “ara mateix, des del govern municipal, se’ls està condemnant a tenir unes condicions de segona”.

Quant als precs, Paco Sierra ha detallat que Ciutadans sol·licitarà a l’Alcaldessa que traslladi a la Presidenta del Parlament i al Govern de la Generalitat la necessitat de retornar el protagonisme al Poble Gitano en l’organització i celebració del dia internacional del Poble Gitano (8 d’abril) en el Parlament de Catalunya, particularment a l’associació amb més representativitat a Catalunya, FAGIC, els qui com ha destacat “van ser apartats de la celebració”, mentre que en el segon prec instarà la reparació i creació de nous espais per a gossos a la ciutat.

Finalment qüestionat sobre l’acord de la reforma del Camp Nou, el portaveu de la formació liberal s’ha mostrat “satisfet” ja que com ha recordat “existeix un gran consens per a millorar la qualitat de vida dels veïns de les Corts” i “és una gran oportunitat per a Barcelona i per al FC Barcelona”.

 

Volver a ACTUALIDAD