Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) reclama un pla d’inspecció i diagnosi per a edificis de la Verneda i La Pau

by csbarcelona — 14 abril 2022 @ 09:38
Comparte

• La formació liberal recorda que en el Pla de barri de la Verneda i la Pau no està recollida com a acció concreta la rehabilitació d'habitatges

Barcelona, dijous 14 d’abril de 2022.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha registrat un prec al govern on reclama la posada en funcionament d’un pla d’inspecció i diagnòstic estructurals per a edificis de la Verneda i La Pau amb l’objectiu de detectar patologies i indicar les actuacions necessàries per a revertir-les.

En el seu escrit, la formació liberal recorda que actualment en els plans de barri del Besós i el Maresme o del Turó de la Peira i Ca Peguera, estan previstes actuacions concretes per a promoure la rehabilitació dels blocs aïllats que es van construir a la ciutat durant la dècada dels 50 i 60 del segle passat, però no així en La Verneda i La Pau. Davant aquesta situació de desigualtat, Cs instarà en la pròxima comissió d’urbanisme que es realitzi per part dels serveis tècnics municipals un pla d’inspeccions per a revertir els problemes estructurals que presenten alguns edificis del barri de la Pau.

 

Volver a ACTUALIDAD