Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) nomena a Mercè Escofet, Jorge Feijoo i Aurora Sáez, com a nous Consellers de Districte

by csbarcelona — 3 maig 2021 @ 14:20
Comparte

• Mercè Escofet es reeincorpora a Sarrià-Sant Gervasi, Jorge Feijoo ho farà a Les Corts i Aurora Sáez s'estrena com a consellera a l'Eixample

Barcelona, dilluns 3 de maig de 2021.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona comunica el nomenament de Mercè Escofet, Jorge Feijoo i Aurora Sáez com a nous Consellers de Districte a la ciutat de Barcelona.

Mercè Escofet (1982), es reincorpora com a nova consellera en el Districte de Sarrià-Sant Gervasi, un càrrec que ja va ostentar en el passat mandat. Escofet és Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Màster en Gestió Internacional a l’Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona (ESCI) per la Universitat Pompeu Fabra i ha estat Diputada en el Parlament de Catalunya (2019/2021).

Jorge Feijoo (1965), es reincorpora com a nou conseller en el Districte de les Corts, un càrrec que ja va ostentar en el passat mandat. Jorge Feijoo és Gemmòleg per la Universitat de Barcelona i posseeix un curs superior d’ADE de Les Heures Universitat de Barcelona i ha estat Diputat en el Parlament de Catalunya (2019/2021).

Aurora Sáez (1960), s’incorpora com a nova consellera en el Districte d’Eixample. Sáez és Doctora en Dret. Especialització a UE pel Centre Internacional Europea de Paris/Niça i l’Institut Universitari Internacional de Luxemburg.

A més d’aquests nomenaments, es produeix la incorporació de Javier Edrosa, que fins avui exercia les seves funcions en el Districte de les Corts, com a nou Conseller de Sarrià-Sant Gervasi i es produeix el cessament de Rafael Yepes com a Conseller en el Districte de l’Eixample.

 

Volver a ACTUALIDAD