Actualitat

Paco Sierra: “És inacceptable que els ajuntaments siguin els últims a rebre ajudes quan són els primers a ajudar als ciutadans”

by csbarcelona — 25 març 2021 @ 12:01
Comparte

• El Portaveu de Ciutadans (Cs) assegura que “No ens podem donar el luxe de malgastar o malgastar milions d'euros en altres coses i interessos que no sigui ajudar a autònoms, empreses i treballadors”

Barcelona, dijous 25 de març de 2021.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha presentat les iniciatives de la formació liberal per al ple municipal del mes de març que se celebrarà demà.

El regidor ha detallat que la seva formació presentarà una iniciativa perquè s’insti el Govern d’Espanya perquè les administracions locals puguin disposar directament d’un mínim del 10% dels Fons de Recuperació procedents de la Unió Europa. En aquest sentit, Paco Sierra ha explicat que “és imprescindible la creació d’una Agència Independent de Recostrucció i Reformes que vetlli per una execució transparent, eficient i despolititzada” i per això espera comptar amb el suport de Comuns i PSC perquè anteposin els interessos municipals als interessos partidistes.

A més, ha explicat que Cs preguntarà al regidor de seguretat, Albert Batlle, si de veritat considera que els barcelonins no tenen suficient espai per a esplaiar-se a la ciutat i hi ha necessitat de fer els ulls grossos amb conductes incíviques i irresponsables enmig d’una pandèmia.

Finalment, Paco Sierra ha concretat que la formació liberal requerirà al govern que es retirin els coixins berlinesos “per ser uns elements perillosos per als conductors de vehicles de dues rodes” i que com ha recordat “ja han provocat accidents amb conseqüències greus” i ha denunciat que aquest tipus d’intervencions en la via pública s’han fet “sense rigor i sense un criteri tècnic per a avaluar el seu impacte i les seves conseqüències”. “Que lluny de ser un mètode reductor de velocitat, s’han convertit en un parany per als conductors ja que estan formats amb un material que no té adherència, rellisquen molt amb l’aigua i, com hem dit, estan molt mal senyalitzats”, ha sentenciat el regidor de Ciutadans.

 

Volver a ACTUALIDAD