Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) demana al govern municipal l’eliminació dels ‘coixins berlinesos’ dels carrers de Barcelona

by csbarcelona — 22 març 2021 @ 13:42
Comparte

• Luz Guilarte (Cs) sol•licita que siguin substituïts per sistemes menys agressius com a senyals lluminosos, guals sonors o bandes rugoses

 Barcelona, dilluns 22 de març de 2021.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, ha registrat un prec al govern municipal per a l’eliminació dels ‘coixins berlinesos’ dels carrers de la ciutat i que siguin substituïts per altres sistemes reductors de velocitat que garanteixin la circulació en condicions de seguretat de vehicles i motoristes.

La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha explicat que aquests elements en la calçada han generat diversos accidents ja que com ha explicat “provoquen caigudes amb lesions greus per la seva deficient senyalització així com pel material relliscós amb el qual estan fabricats”.

Guilarte ha concretat que “aquests elements constitueixen un risc sobrevingut per a la seguretat dels vehicles de dues rodes” i per això ha insistit en la substitució d’aquests guals per sistemes menys agressius i més adequats a l’entorn urbà, com a senyals lluminosos, guals sonors o bandes rugoses.

 

Volver a ACTUALIDAD