Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) aconsegueix la posada en marxa d’un pla d’inversions per a equipaments esportius a la ciutat

by csbarcelona — 16 març 2021 @ 12:22
Comparte

• La formació liberal denúncia “les reiterades promeses incomplides del govern municipal” en matèria esportiva

Barcelona, dimarts 16 de març de 2021.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, ha aconseguit el compromís del govern municipal per a la posada en marxa d’un pla d’inversions per a equipaments esportius a la ciutat i que ha comptat amb el suport unànime del conjunt de forces del consistori.

La portaveu adjunta de Cs en el consistori barceloní, Marilén Barceló, ha denunciat, la seva intervenció en la comissió de Drets Socials, cultura i esport, “les reiterades promeses incomplides del govern municipal” en matèria esportiva i per això ha indicat que “cal reforçar de manera urgent la xarxa esportiva de Barcelona”. Barceló ha destacat la labor psicològica i social de la pràctica esportiva a la ciutat, així com la seva funció preventiva i clau per al benestar físic de la ciutadania per això ha plantejat que “es presenti el nou projecte municipal per a fer nous equipaments i rehabilitacions pendents” i en aquest sentit ha concretat que “hi ha instal·lacions esportives amb un dèficit d’inversió alarmant”. Per a Barceló, la falta de manteniment d’algunes instal·lacions esportives afecta directament a les entitats de la ciutat ja que com ha apuntat “els clubs sofreixen baixes dels seus esportistes o abonats davant la falta d’inversions d’aquestes instal·lacions municipals”.

Per a l’edil, el govern municipal hauria de “reforçar la col·laboració conjunta de l’IBE i dels diferents clubs i entitats esportives per a detectar les seves necessitats” per al que ha demanat “un major esforç” ja que en la seva opinió “hi ha entitats les instal·lacions de les quals estan més que obsoletes” i per això ha exigit un llistat de les rehabilitacions pendents en els diferents districtes de la nostra ciutat. Finalment, Barceló ha recordat que, per exemple, hi ha inversions que porten més de 40 anys esperant com és la construcció del Poliesportiu de Canyelles en el districte de Nou Barris.

 

Volver a ACTUALIDAD