Actualitat

Ciutadans Barcelona (Cs) aconsegueix que Colau suprimeixi els blocs de formigó dels carrers de Barcelona

by csbarcelona — 19 gener 2021 @ 19:23
Comparte

Cs aconsegueix, a més a més, la rectificació del govern municipal després de comprometre's a retirar-los durant els pròxims mesos.

Barcelona, dimarts 19 de gener de 2021.- La proposta presentada pel grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona per a la supressió dels blocs de formigó dels carrers de Barcelona, finalment serà una realitat després del suport unànime del conjunt de les formacions polítiques del consistori barceloní.

El regidor Celestino Corbacho ha recordat durant la seva intervenció en la comissió d’urbanisme que “aquests elements són molt perillosos, especialment per als motoristes” i per això ha incidit en la necessitat “de treure com més aviat millor aquests obstacles dels carrers de la ciutat”. La iniciativa de Cs ha prosperat, finalment, amb el suport també del govern municipal qui s’ha sumat a la iniciativa comprometent-se a retirar els blocs de formigó durant el present any i d’aquesta manera rectificar la postura defensada fins avui. Davant el suport del govern municipal, Celestino Corbacho s’ha congratulat del canvi de criteri i de la nova provisionalitat d’aquests obstacles ja que com ha sentenciat “ja tenen data de caducitat”.

 

Volver a ACTUALIDAD