Actualitat

Ciutadans Barcelona (Cs) demana un homenatge per a Juan Marsé i Carlos Ruiz Zafón

by csbarcelona — 14 gener 2021 @ 11:44
Comparte

• Ciutadans considera que tots dos autors mereixen un reconeixement públic per la seva contribució a la internacionalització de Barcelona a través de les seves obres.

Barcelona, dijous 14 de gener de 2021.- El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha registrat una petició al govern municipal de la ciutat, que serà debatuda en la propera comissió de Drets Socials, Cultura i Esports del pròxim dimarts, perquè el consistori barceloní a través d l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) rendeixi un homenatge als escriptors barcelonins Juan Marsé i Carlos Ruiz Zafón, morts recentment.

La formació liberal considera que tots dos autors mereixen un reconeixement públic de part de la ciutat, ja que gràcies a les seves obres van contribuir a internacionalitzar els escenaris urbans de Barcelona.

Volver a ACTUALIDAD