Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) planteja les seves ‘Línies Taronges’ per recolzar els Pressupostos municipals de 2021

by csbarcelona — 17 desembre 2020 @ 14:02
Comparte

• La presidenta de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, assegura que les esmenes de Cs tenen com a objectiu "buscar una sortida a la greu crisi que travessa nostra ciutat"

Barcelona, ​​dijous 17 de desembre 2020.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Luz Guilarte, ha donat a conèixer aquest dijous “les línies taronges” que han de formar part del pressupost municipal de 2021 per comptar amb “el vot favorable” del seu grup municipal.

En aquest sentit, Guilarte ha explicat que “estem parlant de dotze mesures molt concretes” que persegueixen “la reactivació econòmica, l’alleujament fiscal per a famílies, pimes i autònoms, l’atenció per a l’emergència social, la recuperació turística de Barcelona, ​​la digitalització del comerç local i l’aplicació d’un pla de barris” amb l’objectiu segons ha concretada de “cercar una sortida a la greu crisi que travessa la nostra ciutat”.

Guilarte ha especificat que Ciutadans ha posat sobre la taula mesures “sensates, realistes i moderades” i ha insistida que es una prioritat absoluta per a la formació liberal “la suspensió de l’impostàs que van aprovar Comuns, PSC i ERC“. Així mateix, ha advertit que si el govern municipal vol comptar amb el suport de Cs “han de reorientar una part de les inversions previstes en obres no prioritàries per dedicar-ho a ajudar a les persones i rescatar l’activitat econòmica de la ciutat” ja que com ha detallat  “és el moment d’atendre l’emergència social i la recuperació econòmica”.

Guilarte finalment ha insistida que les ‘línies taronges’ presentades “s’ajusten a la realitat econòmica i social que viurem en 2021” i per això ha anunciat que fins el proper 22 de desembre la formació liberal desenvoluparà una campanya digital per donar a conèixer les mesures que Cs planteja el govern municipal per a l’aprovació del pressupost 2021.

Podeu veure video de la campanya en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=ro7M5ZRNuAc

 

 

 

Volver a ACTUALIDAD