Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) demana la supressió dels “coixins berlinesos” i que se substitueixin per altres sistemes reductors de velocitat

by csbarcelona — 13 octubre 2020 @ 17:15
Comparte

• Ciutadans instarà la substitució d'aquests guals per altres sistemes que garanteixin la seguretat de vehicles i motoristes

Barcelona, dimarts 13 d’octubre.-  El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha anunciat que sol·licitarà, en la pròxima comissió d’urbanisme, la supressió dels ‘coixins berlinesos’ i la seva substitució per altres sistemes reductors de velocitat que garanteixin la circulació en condicions de seguretat de vehicles i motoristes.

El regidor Celestino Corbacho ha explicat que aquests elements en la calçada han generat nombroses crítiques per part de diferents associacions de motoristes i conductors pel fet que com ha explicat l’edil “provoquen caigudes per la seva deficient senyalització així com pel material relliscós amb el qual estan fabricats”.

Corbacho, així mateix, ha advertit que “aquests elements constitueixen un risc sobrevingut per a la seguretat dels vehicles de dues rodes” i per això ha insistit en la substitució d’aquests guals per sistemes menys agressius i més adequats a l’entorn urbà, com a senyals lluminosos, guals sonors o bandes rugoses.

 

Volver a ACTUALIDAD