Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) presenta 26 al•legacions al compte general de pressupostos de 2019

by csbarcelona — 8 octubre 2020 @ 11:00
Comparte

• Des de la formació taronja es reclama més transparència en la gestió municipal i es denuncia l'abús de la contractació menor

Barcelona, dijous 8 d’octubre de 2020.-  El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha presentat un total de 26 al·legacions al compte general de pressupostos de 2019 amb l’objectiu de revertir algunes despeses realitzades pel govern municipal durant l’any passat.

En l’escrit presentat per Ciutadans, la formació liberal ha instat, de la mateixa forma, a que el govern municipal exigeixi a la Generalitat de Catalunya els més de 300 Milions d’Euros de deute acumulat des de 2011 a causa de la disminució de les seves aportacions als Consorcis, així com que es reclami el deute generat durant 2019 i que supera els 66 Milions d’Euros.

Així mateix, des de la formació liberal es critica la falta de transparència i l’abús de la contractació menor que en 2019 va ser del 87.61% dels contractes totals del consistori, sol·licitant també la divisió en lots de les licitacions per a afavorir l’accés a les Pimes i el cessament de la concessió de subvencions a entitats afins per a destinar aquests fons a l’emergència social i econòmica generada pel COVID.

 

Volver a ACTUALIDAD