Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) presenta un pla d’ajudes específic per al sector de l’oci nocturn, la restauració i els locals musicals

by csbarcelona — 29 setembre 2020 @ 16:42
Comparte

• Ciutadans sol•licita l'exoneració de tributs municipals, ajudes directes i la concessió de llicències extraordinàries i temporals com a bar i/o cafeteria als locals d'oci nocturn

Barcelona, dimecres 30 de setembre de 2020.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha presentat al govern municipal un pla d’ajudes específic per al sector nocturn, la restauració i els locals musicals davant la situació d’ofec econòmic que estan patint aquests sectors a causa de la paralització de la seva activitat.

La presidenta de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha explicat que el sector de l’oci nocturn “requereix de mesures d’impuls i reactivació després del zero productiu sofert en els últims mesos, que ha provocat el tancament de nombrosos locals i la situació límit en la que es troben, sent un dels sectors econòmics més afectats”, per aquest motiu, ha indicat que “s’han d’aplicar solucions que de manera extraordinària que permetin a aquesta mena de locals vies alternatives per a la reactivació dels seus negocis i el manteniment de les ocupacions”.

Guilarte ha detallat que entre les mesures que proposa la formació liberal es troba la posada en marxa d’un Pla d’ajudes dirigides al sector que inclogui “l’exoneració de tributs municipals, així com ajudes directes, incloent avals per a facilitar la liquiditat i l’activitat dels negocis”. Entre una altra de les accions que ha plantejat la formació liberal, destaca la sol·licitud de Cs perquè es permeti la concessió de llicències extraordinàries i temporals com a bar i/o cafeteria, als locals d’oci nocturn, restauració i locals musicals amb l’objectiu segons ha expressat Luz Guilarte “perquè puguin continuar mantenint la seva activitat comercial”.

Volver a ACTUALIDAD