Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) demana la declaració de Barcelona com a ciutat ‘Anti-Okupa’

by csbarcelona — 9 setembre 2020 @ 19:07
Comparte

• El portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra assegura que “el govern municipal no pot continuar tolerant i promocionant l'okupació”

Barcelona, dijous 10 de setembre de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha anunciat la petició de la formació liberal perquè es declari a Barcelona com a ciutat ‘Anti-Okupa”. Segons ha detallat Sierra, la proposta que serà defensada per Ciutadans a la comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat de la propera setmana, té com a objectiu demostrar el compromís de la ciutat en la lluita contra l’Okupació i en suport dels veïns afectats per aquesta pràctica a la ciutat.

Per al regidor, el fenomen de les Okupacions i els narcopisos s’ha estès de manera més que preocupant a la ciutat i per això ha demanat “posar fre a aquestes pràctiques delictives” perquè com ha incidit “l’augment de les Okupacions està creant una gran indefensió als propietaris dels immobles”. En opinió del regidor, “el govern municipal no pot continuar tolerant i promocionant l’okupació” i per això ha explicat que Cs defensarà a la comissió municipal que “es doti als propietaris dels immobles víctimes d’una okupació, així com a les comunitats de propietaris, d’assessorament jurídic per part dels serveis municipals”. “Barcelona ha de deixar de ser el paradís de les màfies de l’Okupació”, ha sentenciat Paco Sierra.

Volver a ACTUALIDAD