Actualitat

Ciutadans BCN (Cs) presenta una bateria de preguntes al govern municipal sobre el retorn a les aules en les escoles bressol municipals

by csbarcelona — 3 setembre 2020 @ 13:13
Comparte

La portaveu adjunta de Cs a l'ajuntament de Barcelona, Marilén Barceló, considera que “en aquests moments existeixen molts dubtes tant en la comunitat educativa com en les pròpies famílies”

Barcelona, dijous 3 de setembre.- La portaveu adjunta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Marilén Barceló, ha anunciat la presentació d’una bateria de preguntes dirigides al govern municipal sobre el retorn a les aules a les de les escoles bressol municipals de Barcelona.

Segons ha detallat Marilén Barceló, la formació liberal sol·licitarà saber quines mesures s’estan plantejant des del consistori barceloní per al retorn segur als centres, tant d’alumnes com del personal docent, quines seran les ràtios de nens i nenes establertes per a les guarderies municipals, si s’han dotat a les guarderies municipals de mitjans materials que garanteixin la prevenció davant el virus o si s’ha augmentat el personal docent de les escoles bressol municipals de cara al nou curs escolar.

La regidora ha recordat que les guarderies són una eina necessària per a la conciliació de la vida laboral i familiar i suposen un procés educatiu clau en el desenvolupament dels menors. Barceló ha insistit que “en aquests moments existeixen molts dubtes tant en la comunitat educativa com en les pròpies famílies” i ha exigit “una resposta efectiva del govern” amb la finalitat segons ha asseverat “de demostrar que no s’està improvisant, com sembla que està passant”.

 

Volver a ACTUALIDAD