Actualitat

Ciutadans sol•licita el manteniment i millora del Gimnàs social Sant Pau

by csbarcelona — 17 juliol 2020 @ 12:07
Comparte

• El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha recalcat que “Colau té l'obligació moral de complir els acords aprovats en el plenari”

Barcelona, divendres 17 de juliol de 2020.-  El grup municipal de Ciutadans (Cs), juntament amb la resta de grups de l’oposició municipal, han exigit a l’equip de govern el manteniment i millora del gimnàs social Sant Pau, situat en el districte de Ciutat Vella.

El conjunt de les formacions de l’oposició municipal, han destacat el paper solidari i social d’aquest espai i s’han sumat a les demandes d’aquesta cooperativa els que, com han explicat “atenen diàriament un gran nombre de persones vulnerables del Raval”.

El portaveu de Cs en el consistori barceloní, Paco Sierra, ha explicat que donar suport a les demandes dels cooperativistes del Sant Pau “és un compromís amb tots aquells que es preocupen pel benestar dels barcelonins” per aquest motiu ha recalcat que “Colau té l’obligació política i moral de complir els acords aprovats en el plenari”.

Sierra ha subratllat “el suport unànime de tota l’oposició” per a ajudar a una entitat que fa una gran labor social a la ciutat. “El manteniment i millora del Gimnàs social Sant Pau és bo per a Barcelona”, ha sentenciat l’edil.

Volver a ACTUALIDAD