Actualitat

Ciutadans (Cs) aconsegueix un pla d’ocupació per a Barcelona dotat amb 10 milions d’Euros

by csbarcelona — 15 juliol 2020 @ 20:06
Comparte

• La presidenta de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, explica que l'objectiu de la mesura “és recuperar l'economia i els nivells d'ocupació”

Barcelona, dimecres 15 de juliol de 2020.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona ha aconseguit impulsar un pla d’ocupació dotat amb 10 milions d’Euros i que ha estat secundat per totes les formacions polítiques del consistori excepte per Junts per Catalunya (JxC) que s’ha abstingut.

La presidenta del grup municipal de Cs en el consistori barceloní, Luz Guilarte, ha destacat la importància del comerç i els serveis en el teixit productiu de Barcelona i ha emfatitzat en la necessitat de “protegir l’ocupació a la ciutat” perquè com ha recordat “el 80% dels treballadors d’aquests sectors s’ha vist afectat per ERTES”. A causa d’aquesta situació, Guilarte ha explicat els motius per a impulsar el pla d’ocupació Reactiva-T, dotat amb 10 milions d’Euros, amb l’objectiu de “recuperar l’economia i els nivells d’ocupació a la ciutat”.

La líder de la formació liberal en el consistori barceloní ha agraït el suport de la majoria de les formacions polítiques a la proposta de Cs perquè amb l’aprovació del mateix “milers de barcelonins es podran beneficiar d’aquestes mesures”. Així mateix, en la mateixa comissió s’ha aprovat una iniciativa de Ciutadans que permetrà posar en marxa un programa d’avals dirigits a pimes i autònoms dotat amb un pressupost mínim inicial de 3 Milions d’Euros. “Tot el que es faci ara per a ajudar a mantenir vius els negocis i els llocs de treball, evitarà que hi hagi més ciutadans en situació de vulnerabilitat”, ha sentenciat Luz Guilarte.

 

Volver a ACTUALIDAD