Actualitat

Ciutadans (Cs) insta el govern municipal que reforci les mesures de protecció a la ciutat davant el Covid-19

by csbarcelona — 13 juliol 2020 @ 13:19
Comparte

• El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, sol•licita un pla d'actuació d'inspeccions intensives per part de la Guàrdia Urbana per a evitar l'aparició de nous brots

Barcelona, dilluns 13 de juliol de 2020.-  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha instat al govern municipal que reforci les mesures de protecció per a evitar l’aparició de nous brots de Covid-19 a la ciutat. En aquest sentit, Sierra ha sol·licitat la posada en marxa de manera immediata d’un pla d’actuació per a la realització d’inspeccions intensives, per part de la Guàrdia Urbana, amb l’objectiu segons ha detallat de “fer complir la normativa d’obligatorietat de l’ús de màscares en l’espai públic”

L’edil, així mateix, ha anunciat que la seva formació sol·licitarà al govern municipal al fet que insti el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya  “al lliurament d’una mascareta gratuïta per dia a col·lectius vulnerables, especialment a majors i joves de la ciutat”. Sierra ha defensat la necessitat de desenvolupar campanyes divulgatives d’informació i de conscienciació sobre l’ús i el correcte reciclatge de màscares ja que com ha explicat “és a les nostres mans tallar l’expansió de la pandèmia si tothom fa ús de les mascaretes”.

Davant aquest repunt, Paco Sierra ha informat que Cs sol·licitarà al regidor de seguretat, Albert Batlle, conèixer el nombre d’inspeccions que ha dut a terme la Guàrdia Urbana i quantes sancions s’han imposat per incomplir les obligacions derivades de l’estat d’alarma i quantes han estat per celebrar festes en l’espai públic.

 

 

Volver a ACTUALIDAD