Actualitat

Ciutadans (Cs) proposa la celebració d’un ple extraordinari monogràfic sobre l’estat de la ciutat

by csbarcelona — 25 juny 2020 @ 13:08
Comparte

• El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, assegura que actualment aquest debat “queda difuminat en un ple ordinari”

Barcelona, dijous 25 juny de 2020.-  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha anunciat que la formació liberal  proposarà a la resta de grups municipals, la realització d’un ple extraordinari monogràfic sobre l’estat de la ciutat.

Sierra ha detallat que actualment el debat sobre l’estat de la ciutat “queda difuminat en un ple ordinari” on els grups de l’oposició , com ha concretat, “disposen únicament de cinc minuts per a valorar la situació de la ciutat”. L’edil ha lamentat aquesta situació i ha advertit que la decisió de marginar el debat sobre la ciutat “és un exemple més de la falta de transparència del govern municipal” i és un intent més “per a no rendir comptes ni davant els grup de l’oposició ni davant la ciutadania”.

Sierra ha insistit en la necessitat de realitzar un debat monogràfic sobre Barcelona perquè en la seva opinió “la ciutat mereix una anàlisi profund i rigorosa de la situació actual on problemes com la inseguretat, l’habitatge, l’augment de les desigualtats o la falta de protecció al comerç, entre altres, mereixen un debat precís, detallat i reflexiu en un ple extraordinari”.

A més de la petició del ple extraordinari per a analitzar la situació de la ciutat, Sierra ha anunciat la presentació en el ple municipal de demà d’una proposta encaminada a garantir una correcta seguretat viària. Sierra ha precisat que l’objectiu de la mesura plantejada per Cs és “el de trobar l’equilibri entre les mesures de seguretat, el foment del transport sostenible i que no es penalitzi l’ús del vehicle privat, per a no perjudicar l’activitat econòmica de la ciutat”.

Així mateix, el portaveu de Cs ha concretat que sol·licitaran al govern municipal explorar totes les formes legals possibles per a “procedir a l’ampliació de la plantilla de professionals dels serveis socials de l’Ajuntament” amb l’objectiu segons ha dit de “garantir  l’atenció immediata a les persones que el necessitin” i que interpel·larà al govern per a conèixer quan s’iniciarà la convocatòria d’ajudes a la rehabilitació i quin serà la dotació econòmica aportada per l’ajuntament i la Generalitat per aquest any.

 

Volver a ACTUALIDAD