Actualitat

Ciutadans (Cs) arrenca el compromís per a la devolució del 5% retallat al personal sanitari de Barcelona des de 2010

by csbarcelona — 16 juny 2020 @ 13:08
Comparte

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Marilén Barceló, assegura que “és de justícia retornar els diners retallats al personal sanitari”

Barcelona, dimarts 16 de juny de 2020.- La proposta de Ciutadans (Cs) per a la recuperació del 5% del salari del personal sanitari de Barcelona, que va ser retirat en 2010, ha estat aprovada per unanimitat del conjunt de grups municipals que integren el consistori barceloní durant la celebració de la comissió de drets socials celebrada aquest matí.

Per a la portaveu adjunta de Cs a l’ajuntament de Barcelona, l’aprovació per unanimitat de la proposta de la formació liberal “és un compromís per a la recuperació del 5% del salari dels sanitaris” a qui ha agraït l’esforç i el treball que han realitzat en la lluita contra el COVID19. Així mateix, Marilén Barceló ha lamentat “la falta de mitjans i recursos sanitaris” amb la qual s’han enfrontat els professionals sanitaris a la pandèmia i que com ha indicat “s’ha posat en risc la vida de molts professionals davant la falta de material adequat”. Per a la regidora, “és de justícia retornar els diners retallats al personal sanitari” i ha recordat que a més de la retallada en els salaris, la Generalitat de Catalunya encara els deu el 60% de la paga extra de 2013 i la totalitat de la del 2014.

“Esperem que amb la nostra proposta, els sanitaris puguin cobrar d’una vegada per sempre, aquest 5% que se’ls va retallar en 2010“, ha sentenciat Marilén Barceló.

Volver a ACTUALIDAD