Actualitat

Ciutadans (Cs) proposa la creació d’un pla específic per a combatre els robatoris amb violència de rellotges a Barcelona

by csbarcelona — 12 juny 2020 @ 11:46
Comparte

• El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, alerta que estem davant “una alarmant situació d'inseguretat”

Barcelona, divendres 12 de juny de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha anunciat que la formació liberal sol·licitarà en la pròxima comissió de Presidència, la creació d’un pla específic per a combatre els robatoris amb violència, especialment de rellotges, a Barcelona davant el repunt d’aquesta activitat delictiva a la ciutat.

Sierra ha alertat que estem davant “una alarmant situació d’inseguretat” provocada per les bandes dels coneguts com a ‘rellotgers’ i que en la seva opinió suposen “un deteriorament de la seguretat i la imatge de Barcelona”. Pel regidor, “les agressions que sofreixen els assaltats suposen un salt qualitatiu de la delinqüència a la ciutat” i alerta que aquest tipus d’imatges suposen “un perjudici per a Barcelona” en un moment, com ha recordat, “en el qual necessitem oferir al món una imatge de seguretat per a recuperar el turisme i l’economia de la ciutat”. “No podem seguir de braços plegats mentre veiem com la inseguretat creix i els robatoris amb violència es disparen”, ha sentenciat Paco Sierra.

 

 

Volver a ACTUALIDAD