Actualitat

Ciutadans (Cs) sol·licita la suspensió del cobrament del tribut metropolità i la congelació d’impostos a l’AMB

by csbarcelona — 13 maig 2020 @ 16:16
Comparte

• La portaveu Cs en l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Marilén Barceló, ha reclamat la constitució d'una taula de diàleg amb representants de la plataforma ‘No al Tribut Metropolità’

Barcelona, dimecres 13 de maig de 2020.- La portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Marilén Barceló, ha anunciat que la formació liberal sol·licitarà en el pròxim ple de l’AMB la suspensió del cobrament del tribut metropolità i la congelació d’impostos per a 2020.

En aquest sentit, la portaveu de la formació liberal ha explicat que a més “sol·licitarem el retorn dels rebuts cobrats del 2019 del tribut metropolità” degut, segons ha puntualitzat, “a l’error en el càlcul que va existir”. Barceló ha recordat que “Cs es va oposar des de l’inici a la tramitació del recàrrec metropolità per a 2020”, perquè com ha detallat “es va fer de manera opaca a la ciutadania” i ha instat al govern metropolità “a no continuar augmentant la càrrega fiscal als ciutadans”. Així mateix ha anunciat que sol·licitarà la creació d’una taula de diàleg amb representants de la plataforma ‘No al Tribut *Metropolità’ ja que en la seva opinió “fins avui no se’ls ha tingut en compte per part del govern metropolità”.

Barceló ha insistit en la necessitat que s’inclogui en el Pla Director d’Infraestructures (PDI) 2021-2030, “les inversions necessàries per a pal·liar el desequilibri d’infraestructures existents en algunes poblacions de l’AMB” i que s’adapti el pressupost de 2020 a la nova realitat econòmica que sorgirà després del COVID-19.

 

Volver a ACTUALIDAD