Actualitat

Luz Guilarte i Paco Sierra formaran part del Consell General de Ciutadans (Cs)

by csbarcelona — 4 maig 2020 @ 11:28
Comparte

• Dels 125 membres electes destaquen la presència dels regidors, Luz Guilarte i Paco Sierra i del coordinador del grup municipal, Josep Maria González

Barcelona, dilluns 4 de maig de 2020.- La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, el portaveu municipal, Paco Sierra i el coordinador del grup municipal, Josep Maria González, han estat triats com a nous membres del Consell General de la formació liberal. El procés d’elecció del Consell General, el màxim òrgan entre congressos, s’ha realitzat en l’última jornada de la V Assemblea General de Cs, mitjançant un sistema de llistes obertes i vot secret i on la participació va aconseguir el 90’38%.

Així mateix, la líder de Ciutadans en el consistori barceloní, Luz Guilarte, formarà part de Comitè Executiu que estarà presidit per Inés Arrimadas i tindrà com a Secretària General a Marina Bravo.

Volver a ACTUALIDAD