Actualitat

Ciutadans (Cs) aconsegueix augmentar els recursos destinats als autònoms a Barcelona

by csbarcelona — 19 febrer 2020 @ 19:34
Comparte

• La presidenta del grup municipal de Cs a l'ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha recordat que els autònoms “contribueixen a la dinamització de l'economia local”

Barcelona, 19 de febrer de 2020.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, s’ha mostrat satisfeta pel suport unànime de tots els grups a la proposta de la formació liberal per augmentar els recursos destinats al programa “Llança’t” d’ajudes a autònoms de la ciutat.

Guilarte durant la defensa de la proposta de Ciutadans ha recordat que els autònoms, microempreses i pimes suposen més del 90% de les empreses de la ciutat i en aquest sentit ha recalcat que “el govern municipal hauria de ser un suport als autònoms i comerciants i no una font de limitacions com en moltes ocasions succeeix”. Guilarte, ha destacat que “els autònoms arrisquen i s’esforcen cada dia per a tirar endavant els seus negocis” i ha emfatitzat que gràcies a l’emprenedoria i creativitat dels autònoms es “contribueix a la dinamització de l’economia local”.

Finalment, la líder de la formació liberal ha subratllat la necessitat de fer costat als autònoms “en un moment en el qual han augmentat els seus costos a causa de l’impostàs que ha aprovat el govern municipal amb suport dels partits independentistes”.

 

 

 

Volver a ACTUALIDAD