Actualitat

Ciutadans retreu al govern de Colau la suspensió d’urgència de les llicències urbanístiques del 22@

by csbarcelona — 18 febrer 2020 @ 18:27
Comparte

• Celestino Corbacho critica la falta d'informació i que s'anunciés la suspensió de llicències “cinc minuts abans d'iniciar la comissió d'urbanisme”

Barcelona, 18 de febrer de 2020.- El regidor a l’ajuntament de Barcelona, Celestino Corbacho, ha retret al govern d’Ada Colau la suspensió, durant quatre mesos, de les llicències urbanístiques en el 22@, així com la falta d’informació que ha tingut l’equip de govern amb els grups de l’oposició.

Celestino Corbacho ha lamentat l’opacitat amb la qual el govern ha portat aquest assumpte ja que com ha denunciat “ha arribat cinc minuts abans d’iniciar-se la comissió d’urbanisme”. En aquest sentit, Corbacho ha reiterat que les formes del govern municipal amb els grups de l’oposició “no són les correctes” i ha sol·licitat que en la discussió sobre el futur del 22@ “impliqui un consens entre tots els agents polítics i econòmics”.

 

Volver a ACTUALIDAD