Actualitat

Ciutadans es reuneix amb entitats de Les Corts per a abordar les problemàtiques del districte

by csbarcelona — 6 febrer 2020 @ 18:33
Comparte

• Luz Guilarte, presidenta de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Barcelona, ha insistit en la necessitat “de construir d'una vegada per sempre la residència de la C/Benavent”

 

Barcelona, 6 de febrer de 2020.- La presidenta de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, s’ha reunit en la jornada d’avui amb diferents entitats de les Corts per a abordar les problemàtiques del districte. Durant la seva visita, Luz Guilarte ha mantingut diverses trobades amb representants de l’associació de veïns del Camp Nou, de l’associació de discapacitat visual de Catalunya B1+B2+B3 i del Banc Solidari de les Corts.

Durant la seva visita, Luz Guilarte ha pogut escoltar les reclamacions dels veïns els qui han lamentat la falta de concreció en la construcció de diferents equipaments públics, especialment pel que fa a la residència de majors i centre de dia al carrer Benavent. Sobre aquesta, Luz Guilarte ha considerat que “és inacceptable el retard de més de 20 anys en la construcció” i ha insistit en la necessitat “de construir d’una vegada per sempre la residència”. La regidora ha relatat als representants veïnals que aquest espai “és de vital importància per a les Corts” i ha criticat “el nul compromís de la Generalitat per a posar en funcionament aquest equipament”.

Finalment, Luz Guilarte s’ha compromès a continuar reclamant la construcció de la residència, així com la millora del Parc Bacardí, un espai que com han denunciat els propis veïns es troba en mal estat.

 

 

Volver a ACTUALIDAD