Actualitat

Ciutadans reclama que es garanteixi el bilingüisme i la no discriminació de l’espanyol a l’ajuntament de Barcelona

by csbarcelona — 28 gener 2020 @ 18:04
Comparte

• Luz Guilarte, presidenta de Ciutadans a l'ajuntament de Barcelona, assegura que “a les comunicacions oficials de l'ajuntament s'exclou l'espanyol i es vulneren la cooficialitat i la igualtat lingüística”

Barcelona, 28 de gener de 2020.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha anunciat que la formació liberal presentarà en el ple municipal una proposició perquè es respecti la cooficialitat de l’espanyol i el català. Guilarte ha assegurat que “a les comunicacions oficials de l’ajuntament s’exclou l’espanyol i es vulneren la cooficialitat i la igualtat lingüística”.

Guilarte, ha posat l’accent que l’ajuntament de Barcelona “relega l’espanyol a l’excepció i es vulneren els drets lingüístics dels barcelonins” i ha detallat que entre les mesures que reclamarà la formació liberal estan la de sol·licitar que totes les comunicacions públiques es realitzin en tots dos idiomes oficials, ja que com ha advertit la regidora “s’han realitzat campanyes institucionals en 5 idiomes i cap era l’espanyol, malgrat ser l’idioma majoritari entre barcelonins”.

Volver a ACTUALIDAD