Actualitat

Luz Guilarte: “Els barcelonins no podem continuar corrent riscos per culpa d’uns governants que són irresponsables”

by csbarcelona — 18 agost 2019 @ 11:03
Comparte

Cs demana a Colau “una campanya de civisme i respecte a la convivència” i que sol·liciti la col·laboració d'altres cossos policials que serveixin de reforç

Barcelona, diumenge 18 d’agost del 2019. “Els barcelonins no podem continuar corrent riscos per culpa d’uns governants que són irresponsables”. Així ho ha dit la presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, en referència a “l’increment de la criminalitat i la violència” que han convertit la ciutat comtal en la més “insegura d’Espanya”.

Guilarte ha demanat a l’alcaldessa que “deixi de jugar a la distracció comentant temes que no són de la seva competència mentre hi ha problemes de seguretat”. Considera que el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni “no està sent capaç de revertir la situació” i els ha instat a adoptar solucions “de forma immediata”. “No n’hi ha prou amb fer gestos puntuals ni promeses a llarg termini”, ha advertit. També creu que “Colau ha d’abandonar els prejudicis ideològics per exercir la tasca que li correspon”.

Des de Ciutadans proposen desenvolupar “un pla integral de seguretat” i impulsar “una campanya de civisme i respecte a la convivència que sigui sostenible en el temps i que conscienciï de quines són les normes de la ciutat”. Així mateix, Guilarte ha instat Colau a “sol·licitar la col·laboració d’altres cossos policials que serveixin de reforç i que ja han mostrat la seva disposició d’ajudar a la ciutat”.

Volver a ACTUALIDAD