Actualitat

Ciutadans defensa la regulació urgent del sector dels bicitaxis per evitar la massificació i el transport il•legal de passatgers a Barcelona

by csbarcelona — 29 juliol 2019 @ 14:01
Comparte

• “Colau, igual que fa amb el Top manta, evita enfrontar-se a les pràctiques il•legals que danyen la imatge, l'economia de la ciutat i contribueixen a sembrar el caos”, assegura Luz Guilarte.

Barcelona, a 29 de juliol de 2019.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha denunciat la inacció del govern d’ Ada Colau per solucionar el caos de mobilitat i l’increment d’activitats il·legals en aquest sector. Guilarte, ha exigit a l’alcaldessa “voluntat política, determinació  i fermesa en l’aplicació de les normes de civisme” per acabar amb la presència de bicitaxis il·legals a Barcelona i evitar d’aquesta manera “la proliferació d’aquest tipus d’activitats de forma il·legal”

Per a l’edil de Cs, “l’augment de bicitaxis il·legals, provoca  seriosos problemes de mobilitat i desprestigia al sector turístic” per aquest motiu creu que l’ajuntament “ha de prendre mesures urgents per a solucionar aquesta problemàtica” i ha exigit a Colau que “assumeixi la seva responsabilitat, reforçant la inspecció i sancionant a tot aquell que exerceixi una activitat il·legal a la ciutat”. Guilarte, ha recalcat que la tolerància de Colau amb la il·legalitat i l’incivisme fomenta aquest tipus d’activitats i ha puntualitzat que com ocorre amb el Top manta, “l’alcaldessa prefereix no enfrontar-se a les pràctiques il·legals que danyen la imatge i l’economia de la ciutat” i considera que “Colau ha de fer complir la normativa de mobilitat per a acabar amb la presència de bicitaxis il·legals a Barcelona”. Així mateix, la regidora de la formació taronja, ha plantejat la posada en marxa d’una campanya informativa, conjuntament amb el sector turístic de la ciutat, per a informar els turistes dels seus drets en l’ús de tota mena de transport a la ciutat.

Finalment, Luz Guilarte s’ha mostrat a favor d’una regulació de les normes de circulació dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) però ha recordat al govern bipartit que  “la mobilitat urbana de Barcelona és competència de l’Ajuntament”.

 

Volver a ACTUALIDAD