Actualitat

Blanco sobre la creació d’una funerària municipal: “El govern de Colau ha creat un conflicte innecessari perquè els serveis funeraris bonificats ja existeixen”

by csbarcelona — 27 febrer 2019 @ 09:59
Comparte

El regidor de Cs vota contra el projecte del govern municipal perquè "no ens fiem de vostès ja que han enganyat a l'oposició, a les empreses funeràries i als seus treballadors"

Barcelona, ​​dimecres 27 de febrer de 2019. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Koldo Blanco, ha afirmat durant la seva intervenció en el Ple extraordinari per a la creació d’una funerària municipal que “el govern de Colau ha creat un conflicte innecessari perquè els serveis funeraris bonificats ja existeixen”. El regidor de la formació taronja ha destacat a més que el govern municipal “no ha sabut gestionar ni invertir ni detectar problemes estructurals” a l’empresa pública Cementiris de Barcelona “fins que es van enfonsar diversos nínxols al cementiri de Montjuïc”.

Per tot això, l’edil de Cs a Barcelona ha expressat el vot contrari al projecte de Colau perquè “no ens fiem de vostès ja que durant aquests anys han enganyat l’oposició, a les empreses funeràries i als seus treballadors”. Blanco també ha acusat el govern municipal d’haver “actuat amb prepotència, manipulant a la gent i sense diàleg”, demostrant que “no són bons gestors”. “Qualsevol mesura que no acordin amb els sectors afectats està abocada al fracàs”, ha afegit. El regidor de la formació taronja ha reprovat l’actuació del govern municipal i ha assegurat que el regidor Eloi Badia “ha jugat brut”. Per això, ha insistit que el govern municipal ha de “deixar de fer campanyes per danyar la reputació de les empreses funeràries” i en la necessitat “d’invertir els diners previstos per a la funerària pública en el pla de barris”.

Volver a ACTUALIDAD