Actualitat

Alonso: “El govern de Colau no ha estat capaç de desenvolupar una estratègia per millorar la mobilitat gràcies al vehicle compartit”

by csbarcelona — 22 febrer 2019 @ 15:44
Comparte

El regidor de Cs presenta una iniciativa al Ple per a "impulsar una alternativa real que permeti que hi hagi menys cotxes, ocupació de l'espai públic i contaminació"

Barcelona, ​​divendres 22 de febrer de 2019. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha afirmat durant el Ple que “el govern de Colau no ha estat capaç de desenvolupar una estratègia per millorar la mobilitat gràcies al vehicle compartit”. El regidor de la formació taronja ha presentat una proposició que ha estat aprovada per impulsar una “alternativa real” que permeti que a la ciutat hi hagi “menys cotxes, menys ocupació de l’espai públic i menys contaminació”.

Alonso ha insistit en la necessitat de crear una regulació per evitar el descontrol en l’espai públic pel que ha proposat “crear una taula de participació amb el sector” així com “analitzar les infraestructures actuals, les necessitats d’aparcament i les d’instal·lacions elèctriques” de càrrega de vehicles elèctrics. Tot això per, segons el regidor de Cs a Barcelona, ​​”millorar la qualitat de vida dels barcelonins” així com la mobilitat, una qüestió en la qual “el vehicle compartit té molt a dir”.

Volver a ACTUALIDAD