Actualitat

Barceló: “El govern de Colau no ha fet res per fomentar la pràctica esportiva a Barcelona sinó que ha viscut de les rendes de governs anteriors”

by csbarcelona — 11 febrer 2019 @ 13:30
Comparte

La regidora de Cs acusa el responsable d'esports, Jaume Asens, "d’estar en fora de joc i dedicar-se únicament al revisionisme històric"

Barcelona, ​​dilluns 11 de febrer de 2019. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Marilén Barceló, ha criticat durant la seva intervenció a la Comissió de Drets Socials el mal estat de múltiples instal·lacions esportives municipals a la ciutat de Barcelona. “El govern de Colau no ha fet res per fomentar la pràctica esportiva a Barcelona sinó que ha viscut de les rendes de governs anteriors”, ha assegurat. La regidora de la formació taronja ha advertit que a Barcelona “poc queda de l’esperit olímpic de 1992” i ha destacat la “poca o nul·la importància” que el govern municipal li ha donat a l’esport al llarg de la legislatura. A tall d’exemple, Barceló ha fet referència al “lamentable estat dels vestidors i la gespa” de la ciutat esportiva de la Teixonera i a la “promesa incomplerta en forma de cartell” del Poliesportiu de Canyelles, entre molts equipaments inexistents o que no compten amb les condicions adequades per a la pràctica esportiva.

A més, Barceló ha qualificat l’absència del regidor responsable d’esports, Jaume Asens, a la comissió “d’incomprensible” i l’ha acusat “d’estar en fora de joc i dedicar-se únicament al revisionisme històric”, prioritats que “acostuma a posar per sobre dels interessos dels barcelonins”. Per tot això, la regidora de Cs ha instat el govern municipal a lliurar de manera immediata un informe que especifiqui les obres i el pressupost executat en els diferents equipaments esportius municipals així com la previsió fins a final de legislatura i la realització d’un pla de xoc urgent en els centres que ho requereixin.

Volver a ACTUALIDAD