Actualitat

Alonso: “Colau està deixant morir al zoo després de quatre anys bloquejant la seva transformació”

by csbarcelona — 17 gener 2019 @ 13:12
Comparte

El regidor de Cs a Barcelona adverteix que "pot produir-se un tancament en diferit del zoo un cop desapareguin les espècies que no es poden reintroduir en un hàbitat natural"

Barcelona, ​​dijous 16 de gener de 2019. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha destacat que “Colau està deixant morir al zoo després de quatre anys bloquejant la seva transformació”. El regidor de la formació taronja ha advertit que “pot produir-se un tancament en diferit del zoo un cop desapareguin les espècies que no es poden reintroduir en un hàbitat natural”, motiu pel qual “els treballadors s’han rebel·lat en veure perillar la continuïtat de les instal·lacions”.

Alonso també ha afirmat que “Colau està molt perduda” pel que fa al delfinari municipal. “En quatre anys ha passat de paralitzar l’ampliació de l’aquari dels dofins” a “deixar-los en uns llimbs que ha empitjorat les seves condicions”, ha expressat el regidor naranja. Per tot això, Alonso ha apostat per “un nou model de zoo” que treballi en la “preservació de la biodiversitat i l’educació ambiental”, així com en una “gestió científica, transparent i ètica” que garanteixi el benestar animal d’acord amb les directrius d’un “Pla Estratègic de futur, un Comitè Científic i la participació ciutadana”.

Volver a ACTUALIDAD