Actualitat

Sierra: “En ple segle XXI la Guàrdia Urbana no pot dependre de que Colau faci una crida a la ciutadania per aclarir fets controvertits”

by csbarcelona — 16 gener 2019 @ 13:49
Comparte

El regidor de Cs presenta una iniciativa perquè els membres de la Guàrdia Urbana portin "càmeres personals que dotin de transparència a les seves actuacions a la via pública, identifiquin possibles delinqüents i es garanteixi la seguretat de la GUB"

Barcelona, ​​dimecres 16 de gener de 2019. “En ple segle XXI la Guàrdia Urbana no pot dependre del fet que Colau faci una crida a la ciutadania per aclarir fets controvertits”. Així ho ha dit el regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Paco Sierra, durant la seva intervenció a la Comissió de Presidència. El regidor de la formació taronja ha presentat una iniciativa per dotar els membres de la Guàrdia Urbana amb càmeres personals que aportin “transparència a les seves actuacions a la via pública, identifiquin possibles delinqüents i es garanteixi la seguretat de la GUB”.

Per Sierra, aquesta dotació es tracta d’una “garantia i una obligació” per part del govern municipal que situaria a la ciutat ia la seva policia local “a l’altura d’una smart city” ja que en molts altres municipis “s’està desenvolupant amb encert, de manera que és factible”. A més, el regidor de Cs ha destacat que “es tracta d’una reivindicació històrica de la Guàrdia Urbana” conseqüent amb la idea de la seguir convertint a la ciutat de Barcelona en “una ciutat capdavantera en l’àmbit tecnològic”.

Volver a ACTUALIDAD