Actualitat

Ciutadans impulsa un nou pla de seguretat viària a Barcelona per posar fi a l’increment constant d’accidents i víctimes

by csbarcelona — 12 desembre 2018 @ 18:11
Comparte

El regidor de Cs, Santiago Alonso, qualifica les dades de sinistralitat com "preocupants" i destaca la necessitat "d’evitar situacions de risc per la introducció de patinets elèctrics a la mobilitat"

Barcelona, ​​dimecres 12 de desembre de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha presentat a la Comissió d’Ecologia i Urbanisme un pla de seguretat viària per a Barcelona, aprovat per unanimitat, que pretén acabar amb l’increment constant d’accidents i víctimes als carrers de la ciutat. “Les dades de sinistralitat són preocupants”, ha afirmat l’edil de la formació taronja, atès que “el nombre d’accidents i víctimes segueix augmentant en comptes de disminuir”.

Alonso ha destacat la necessitat “d’actualitzar de forma urgent” l’actual Pla de Mobilitat Urbana (PMU) i el de seguretat viària per donar resposta “a la gran assignatura pendent de la ciutat, la seguretat dels motoristes”. També ha fet referència a la urgència d’incorporar mesures per a les noves formes de mobilitat. Per això, el regidor de Cs ha assegurat que s’han “d’evitar situacions de risc” per la introducció de patinets elèctrics a la mobilitat i la fi de la moratòria de la circulació de bicicletes a les voreres.

Volver a ACTUALIDAD