Actualitat

Ciutadans exigeix ​​una investigació sobre la licitació del servei Aerobús que determini les irregularitats que s’han produït

by csbarcelona — 27 novembre 2018 @ 15:26
Comparte

El regidor Santiago Alonso afirma que el conflicte jurídic generat pel govern de Colau que fa a la gestió de l'aigua "pot costar centenars de milions als contribuents en indemnitzacions"

Barcelona, ​​dimarts 27 de novembre de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha exigit al Ple celebrat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) l’obertura d’una investigació sobre la licitació del servei Aerobús que determini les irregularitats que s’han produït ja que, segons sembla, podria haver incorregut en un conflicte d’interessos. “Aquest és l’últim capítol dels despropòsits de Colau pel que fa a la gestió fracassada del seu govern”, ha expressat. El regidor de la formació taronja ha destacat que el tripartit format per BeC, ERC i PSC a l’AMB “deixarà a la institució ficada en múltiples embolics jurídics”.

Un d’ells és el conflicte jurídic generat pel govern de Colau pel que fa a la gestió de l’aigua. Per Alonso, el regidor Eloi Badia s’ha dedicat a “multiplicar el conflicte” en comptes de a cercar solucions als dubtes generats per la sentència que qüestiona la creació d’una empresa municipal que assumeixi la gestió de l’aigua. “Aquest nou invent de Colau pot costar centenars de milions als contribuents” en indemnitzacions quan “es tracta d’un dels serveis més ben valorats pels barcelonins”. Tal com ha afegit el regidor de Cs “la prioritat ha de ser defensar l’interès públic i no generar debats demagògics partidistes”.

Volver a ACTUALIDAD