Actualitat

Cs exigeix ​​al govern de Colau que destini més recursos per atendre els menors que sobreviuen als carrers de Barcelona

by csbarcelona — 23 novembre 2018 @ 14:41
Comparte

Carina Mejías assegura que "el govern que tant ha presumit de ser el que més inverteix en polítiques socials ha d'actuar i deixar de culpar a altres administracions"

Barcelona, ​​divendres 23 de novembre de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha exigit al govern de Colau que “destini més recursos per atendre els menors que sobreviuen als carrers de Barcelona”. Durant la presentació de la proposta de Cs en el Ple municipal, que s’ha aprovat gràcies al suport majoritari de l’oposició, Mejías ha destacat que “el govern que tant ha presumit de ser el que més inverteix en polítiques socials ha d’actuar i deixar de culpar altres administracions” pel que fa als joves, estrangers i locals, que subsisteixen en assentaments il·legals i als carrers de la capital.

La líder de la formació taronja a Barcelona ha afirmat que “mentre el govern municipal repeteix fins a la sacietat que Barcelona és una ciutat d’acollida”, hi ha joves que “malviuen a la ciutat sense que ningú es preocupi pel seu benestar”. “L’ajuntament ha d’assumir algun tipus de responsabilitat”, ha destacat Mejías, perquè Barcelona “té prou recursos com per atendre i acompanyar aquests adolescents”. A més, la regidora de Cs ha fet referència a l’article 99 de la llei 14/2010 que indica que “és responsabilitat del govern local acollir els menors presents als carrers de Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD