Actualitat

Blanco: “Colau s’ha trobat amb el primer escull a la seva proposta de reserva del 30% d’habitatge en noves promocions però no serà l’últim”

by csbarcelona — 21 novembre 2018 @ 18:45
Comparte

El regidor de Cs recorda que "ja vam advertir que la mesura era precipitada perquè conté defectes que estan frenant la seva posada en marxa"

Barcelona, ​​dimecres 21 de novembre de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Koldo Blanco, ha destacat que “Colau s’ha trobat amb el primer escull” a la seva proposta de reserva del 30% de habitatge en noves promocions per part de la Subcomissió d’Urbanisme de la Generalitat i ha augurat que “no serà l’últim”. El regidor de la formació taronja ha recordat que “ja vam advertir que la mesura era precipitada perquè conté defectes que estan frenant la seva posada en marxa”.

Blanco ha assegurat que el govern municipal “culpa la Generalitat” de voler modificar el text per “emmascarar els errors que ha comès en matèria d’habitatge durant tota la legislatura”. El regidor de Cs ha afirmat que la mesura “en comptes de solucionar un problema generarà més frustració”. Per tot això, Blanco ha afegit que “Colau és molt bona venent titulars” mentre “fracassa a l’hora de resoldre i gestionar temes tan importants com l’habitatge a Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD