Actualitat

Barceló: “Colau actua com a mera espectadora permetent que menors sobrevisquin als carrers en condicions precàries”

by csbarcelona — 19 novembre 2018 @ 13:00
Comparte

La regidora de Cs denuncia que "el govern municipal defineix Barcelona com una ciutat d'acollida però no ofereix recursos perquè avancin en el seu projecte de vida"

Barcelona, dilluns ​​19 de novembre de 2018. La regidora del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Marilén Barceló, ha denunciat que “Colau actua com a mera espectadora permetent que menors sobrevisquin als carrers en condicions precàries”, en referència als joves que malviuen en un campament del barri de Barceloneta i en diversos assentaments il·legals distribuïts per la ciutat. Per a l’edil de la formació taronja, “el govern municipal defineix Barcelona com una ciutat d’acollida però no ofereix recursos perquè avancin en el seu projecte de vida”.

Barceló ha destacat que “qui viu a Barcelona és responsabilitat del govern” segons l’article 99 de la llei 14/2010 que indica que “l’administració local ha d’intervenir si detecta una situació de risc d’un menor que es troba en el territori”. Per això, la regidora de Cs ha qualificat com “inadmissible” que el “govern del social” permeti que menors d’edat s’enfrontin a “situacions tan dures”. “Davant d’aquesta situació d’emergència, Colau no ha de excusar-se en altres administracions, sinó actuar de manera immediata”, ha matisat.

 

Volver a ACTUALIDAD