Actualitat

Ciutadans exigeix ​​transparència al govern de Colau i sol·licita accés als trimestres tancats de l’any per conèixer el nivell d’execució pressupostària

by csbarcelona — 16 novembre 2018 @ 14:00
Comparte

Carina Mejías critica "l’opacitat del govern municipal que parla molt de transparència però la pràctica molt poc"

Barcelona, ​​divendres 16 de novembre de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha exigit al govern d’Ada Colau accés als trimestres tancats de l’any per conèixer el nivell d’execució pressupostària. En la passada Comissió d’Economia i Hisenda, la líder de la formació taronja a Barcelona ja va instar el govern municipal a que autoritzés als grups municipals a accedir mitjançant el sistema informàtic de gestió SAP a la fiscalització de les factures. No obstant això, no va rebre cap resposta per part del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.

Per això, Mejías ha criticat “l’opacitat del govern municipal que parla molt de transparència però la pràctica molt poc”. La regidora de Cs ha denunciat en nombroses ocasions la “doble moral” del govern de Colau i ha expressat que és “un deure i una obligació” que el govern municipal tingui actualitzades les dades perquè “tots els ciutadans puguin consultar-los i coneguin l’evolució dels comptes municipals durant l’any en curs”. “Resulta irònic que el portal de transparència del consistori sigui tan poc transparent”, ha afegit Mejías, fent referència a “l’opacitat que regna en les dades” únicament actualitzades fins al segon trimestre de l’any.

Volver a ACTUALIDAD