Actualitat

Mejías: “Colau, Pisarello i Asens estan dedicats a qualsevol causa menys a Barcelona pel que els problemes a la ciutat s’agreugen”

by csbarcelona — 9 novembre 2018 @ 13:20
Comparte

La regidora de Cs critica que "el govern municipal està absent de les seves obligacions pel que esperem que algun comissionat ens expliqui la deriva de ciutat"

Barcelona, ​​divendres 9 de novembre de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha expressat en roda de premsa que “Colau, Pisarello i Asens estan dedicats a qualsevol causa menys a Barcelona per el que els problemes a la ciutat s’agreugen”. La regidora de Cs ha criticat que “el govern municipal està absent de les seves obligacions pel que esperem que algun comissionat ens expliqui la deriva de la ciutat”.

Per això, Ciutadans demanarà diferents compareixences a les comissions de la setmana que ve. Per exemple, la del responsable de seguretat perquè “doni explicacions sobre les actituds violentes dels grafiters al metro”. “Colau segueix sense actuar mentre la inseguretat s’agreuja amb atacs als membres de seguretat i als passatgers”, ha expressat. La líder de la formació taronja ha destacat a més que també sol·licitaran la compareixença del responsable del govern municipal per conèixer les mesures preventives per evitar agressions i defuncions als carrers de Barcelona. “És gravíssim que 46 persones hagin mort per dormir al ras mentre el govern de Colau segueix paralitzat”, ha lamentat.

Des Cs també han demanat una compareixença per conèixer les inversions que finalment han estat escollides per ser finançades a través de l’emissió de bons i la d’un altre representant perquè exposi l’evolució de les dades de contaminació després de l’alarma generada per les 354 morts relacionades amb la contaminació en l’any 2017.

Volver a ACTUALIDAD