Actualitat

Mejías: “Colau no pot hipotecar la seguretat de la ciutat afeblint encara més a la Guàrdia Urbana dissolent la unitat antiavalots”

by csbarcelona — 8 octubre 2018 @ 13:36
Comparte

La regidora de Cs insisteix en la necessitat de "rectificar el dany provocat per Colau i recuperar els índexs de seguretat ampliant el nombre d'efectius"

Barcelona, ​​dilluns 8 d’octubre de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha afirmat que “Colau no pot hipotecar la seguretat de la ciutat afeblint encara més a la Guàrdia Urbana dissolent la unitat antiavalots”. En uns moments en què “els delictes s’han incrementat un 20%” segons dades del Ministeri de l’Interior, i en els quals els ciutadans de Barcelona “denuncien la inseguretat creixent i l’incivisme als carrers”, Mejías ha insistit en la necessitat de “rectificar el dany provocat per Colau i recuperar els índexs de seguretat ampliant el nombre d’efectius”.

“Rebutgem de ple la dissolució d’una unitat que la pròpia Colau ha utilitzat en diverses ocasions”, ha destacat Mejías. “Fins i tot Gala Pin ha reconegut que la policia és imprescindible”, ha afegit. Per això, per la líder de la formació taronja a Barcelona, ​​quan “el clam dels barcelonins és que l’autoritat faci complir la llei en els carrers de la ciutat”, la resposta del govern municipal “no pot ser la reducció del nombre d’efectius”. “No tot és complir promeses electorals perquè prendre aquesta decisió és una cosa que pagarem tots els barcelonins”, ha matisat.

Volver a ACTUALIDAD