Actualitat

Alonso: “El govern de Colau improvisa fins i tot en el pla d’inversions municipals que costa 300 euros l’any a cada barceloní”

by csbarcelona — 28 setembre 2018 @ 14:53
Comparte

El regidor de Cs atribueix al govern municipal que "s'han gastat els diners dels ciutadans en promeses incomplertes"

Barcelona, ​​divendres 28 de setembre de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha destacat que “el govern de Colau improvisa fins i tot en el pla d’inversions municipals que costa 300 euros l’any a cada barceloní”. El regidor de la formació taronja ha atribuït al govern municipal en el transcurs del Ple de l’Ajuntament que “s’han gastat els diners dels ciutadans en promeses incomplertes”. Alonso també ha recriminat al govern de Colau que no “han sabut gestionar” centenars de milions de superàvit “per donar resposta als principals problemes de la ciutat”.

Per al regidor, Barcelona ha de tenir un pla d’inversions “econòmicament sostenible que doni resposta a les necessitats dels barcelonins”. Per això, ha sol·licitat en nom del grup municipal que es faci públic el pla d’actuacions per als propers anys perquè, al seu entendre, “sembla que no volen explicar el pla perquè no tenen cap pla” sinó que “improvisen fins i tot en la fase final d’un mandat esgotat”. Finalment, el regidor de Cs a Barcelona ha exigit conèixer en què es gastaran els 500 milions d’inversió previstos per 2019 perquè, tenint en compte que serà any electoral, “estan comprometent al nou govern amb aquesta obligació econòmica”.

Volver a ACTUALIDAD