Actualitat

Ciutadans (Cs) reclama al govern de Colau la presentació de l’estat actual del pla d’inversions a Barcelona

by csbarcelona — 27 setembre 2018 @ 11:54
Comparte

La regidora de Cs, Carina Mejías, vol "posar fi a l'opacitat del govern de Colau que s'ha negat reiteradament a facilitar aquesta informació"

Barcelona, ​​dijous 27 de setembre de 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona reclamarà al govern de Colau, a través d’una iniciativa en el pròxim Ple, la presentació de l’estat actual del pla d’inversions a la ciutat de Barcelona. Per a la presidenta del grup, Carina Mejías, la intenció és “posar fi a l’opacitat del govern de Colau que s’ha negat reiteradament a facilitar aquesta informació” tant als grups de l’oposició com a les comissions de l’Ajuntament i en els plens districte.

Mejías ha destacat que la caiguda d’ingressos produïda al llarg de 2018 s’ha degut a “modificacions per qüestions tècniques i prioritats polítiques” de manera que “posem en dubte la viabilitat del compliment íntegre del pla d’inversions previst”. El grup municipal de Cs també presentarà al Ple un prec perquè el govern municipal publiqui els resultats de les auditories de l’estat de l’espai públic, incloent les aplicacions resultants d’aquestes auditories. “Els tràmits de contractació de les mateixes han suposat 1,6 milions d’euros a les arques municipals”, ha explicat Mejías, i a més “aquestes auditories es superposen als controls interns de l’Ajuntament”.

Finalment, Mejías formularà una pregunta a l’alcaldessa per conèixer les mesures que el govern pensa aplicar per disminuir els índexs de criminalitat que han augmentat un 20.5% a la ciutat de Barcelona durant la primera meitat de 2018 respecte al mateix període de l’any passat.

Volver a ACTUALIDAD