Actualitat

Cs Barcelona requereix formalment a Ada Colau que desallotgi de manera immediata l’acampada dels CDR a Plaça Sant Jaume

by csbarcelona — 20 setembre 2018 @ 14:02
Comparte

La presidenta del grup municipal, Carina Mejías, assegura que les festes de la Mercè "són una oportunitat per unir i no per dividir"

Barcelona, ​​dijous 20 de setembre de 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona ha requerit a l’alcaldessa Ada Colau, a través de carta formal, a desallotjar de forma immediata l’acampada que els CDR mantenen en la plaça Sant Jaume. Amb motiu de l’inici de les festes de la Mercè, i amb la intenció que es garanteixi l’ús i gaudi de l’espai públic per part de tots els ciutadans, el grup municipal ha insistit en la necessitat de fer complir amb les ordenances.

Tal com exposa l’article 58 de l’Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic de Barcelona, ​​no està permesa l’acampada en espais públics. Per això, i “amb la intenció de garantir la neutralitat i evitar la politització de les festes de la Mercè” tal com ha indicat la presidenta del grup municipal, Carina Mejías, s’ha instat novament a Colau a que procedeixi a l’immediat desallotjament de l’acampada.

Mejías ha insistit en la necessitat de garantir la neutralitat ideològica en els actes oficials de la Mercè “perquè cap barceloní es pugui sentir exclòs” perquè aquestes festes “són una oportunitat per unir, no per dividir, de manera que l’acampada dels CDR ha de desaparèixer”.

Volver a ACTUALIDAD