Actualitat

Blanco: “L’administració ha d’impulsar polítiques per mantenir, consolidar i generar un parc públic d’habitatge suficient”

by csbarcelona — 7 setembre 2018 @ 13:20
Comparte

El regidor de Cs aposta per "el consens polític i la col·laboració entre el sector públic i el privat per poder dissenyar polítiques d'habitatge a llarg termini i no de forma precipitada"

Barcelona, ​​divendres 7 de setembre del 2018

“L’administració ha d’impulsar polítiques per mantenir, consolidar i generar un parc públic d’habitatge suficient”. Així ho ha afirmat el regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, ​​Koldo Blanco, en la primera sessió de la ‘Comissió no permanent d’estudi sobre les diferents solucions urbanístiques i normatives en matèria d’habitatge’.

Després d’escoltar la intervenció dels compareixents, Blanco, ha reiterat la seva aposta per la necessitat d’arribar a un “consens polític, imprescindible per a desenvolupar polítiques que permetin que l’habitatge arribi a tots els sectors de la població” així com en la necessària col·laboració entre el sector públic i el privat perquè “no es poden fer polítiques públiques d’habitatge en contra del sector privat”.

Durant la seva intervenció el regidor de la formació taronja ha expressat també la necessitat que “les polítiques que s’impulsin siguin de futur, a llarg termini i pensant en les pròximes generacions”. I ha afegit que cal que “no caigui en l’error de pensar només en donar solució a situacions d’emergència que pot portar a prendre decisions de forma precipitada”

Volver a ACTUALIDAD