Actualitat

Alonso: “Colau no fa res per evitar la massificació de bicitaxis il·legals que estafen al turista i no respecten al vianant”

by csbarcelona — 10 agost 2018 @ 11:47
Comparte

El regidor de Cs reclama un reglament clar per part de l'Ajuntament de Barcelona per "acabar amb l'asfíxia que estan patint les empreses del sector que exerceixen la seva activitat de forma legal"

Barcelona, ​​10 d’agost de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha afirmat que “Colau no fa res per evitar la massificació de bicitaxis il·legals que estafen al turista i no respecten el vianant”. El regidor de la formació taronja ha reclamat la creació d’un reglament clar per part de l’Ajuntament de Barcelona per “acabar amb l’asfíxia que estan patint les empreses del sector que exerceixen la seva activitat de forma legal”.

El passat mes d’abril, el grup municipal de Cs va reclamar a la Comissió d’Ecologia i Urbanisme mesures per regular el servei de bicitaxis, com ara la “formació obligatòria dels conductors, l’establiment de parades fixes i la implantació de campanyes de revisió dels vehicles”. No obstant això, i malgrat que la proposta va comptar amb el vot favorable de tots els grups de l’oposició a excepció de l’abstenció de la CUP, segons Alonso “el govern de Colau ha permès que els bicitaxis pirates desprestigiïn la imatge de Barcelona”. “S’han de garantir uns nivells mínims de qualitat del servei per començar a gestionar una mobilitat turística sostenible”, ha afegit.

Per tot això, i per la “necessitat d’impulsar la circulació de vehicles no contaminants”, el regidor de Cs ha proposat la creació de rutes per zones com Ciutat Vella per “deixar d’entorpir als vianants” i “garantir la seguretat dels passejants, dels conductors d’aquests vehicles i dels seus ocupants”.

Volver a ACTUALIDAD